Fórmula 1

Robert Kubica tornarà a ser pilot oficial de Williams al Mundial del 2019

El pilot polonès, de 33 anys, tornarà a la graella vuit anys després del greu accident que va tenir durant un ral·li a Itàlia el 2011

Actualitzat

Robert Kubica tornarà a ser pilot oficial del Mundial de Fórmula 1 la temporada que ve. Aquest dijous al matí, l'escuderia ha fet oficial que el polonès, de 33 anys, conduirà un Williams, escuderia de la qual fins ara n'era provador.

Kubica ocuparà la plaça que deixa lliure Lance Stroll i formarà parella amb George Russell. El polonès torna a la categoria reina de l'automobilisme vuit anys després de les greus lesions que es va fer en un accident en un ral·li a Itàlia el 2011.

 

A la roda de premsa de presentació, aquest mateix dijous al matí al Circuit de Yas Marina d'Abu Dhabi, on s'ha de disputar l'última cursa del Mundial de Fórmula 1 2018, Robert Kubica s'ha mostrat molt emocionat i amb moltes ganes de tornar a ser a la graella:

"No tinc por. L'únic que sempre va creure que tornaria vaig ser jo i la gent del meu voltant a qui agraeixo el meu suport. Si no cregués que estic al 100%, no seria aquí. No tinc les limitacions que molta gent pensa. Puc donar el millor de mi mateix. Aquest any he après moltes coses. No serà fàcil, és un gran desafiament però estic preparat"

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut