Robert Kubica ha pilotat un Renault durant la segona jornada dels tests d'Hongria (@F1)
Fórmula 1

Robert Kubica torna a rodar a bord d'un Fórmula 1 en el segon dia dels tests oficials d'Hungaroring

El pilot polonès ha acabat en la setena posició durant la sessió del matí de la segona jornada dels tests

Actualitzat

Des que va tenir el greu accident mentre disputava un ral·li per divertir-se el 2011 que Robert Kubica no pujava a bord d'un Fórmula 1 en una sessió oficial. Aquest dimecres, finalment, el pilot polonès ho ha fet amb un Renault durant els tests de mitjans de temporada que s'estan disputant al circuit d'Hungaroring. Ja va provar un monoplaça de l'escuderia francesa en uns tests privats en el Circuit de Xest, però aquesta vegada ha rodat entre els altres Fórmula 1 de la graella.

A Robert Kubica no li han anat malament les coses, i és que ha fet el setè millor temps (1:19.681) i, això sí, s'ha fet un fart de fer quilòmetres: el polonès ha estat el pilot que més voltes ha donat al traçat hongarès, 74, abans de la pausa del migdia.

El més ràpid ha estat Sebastian Vettel, que, amb el seu Ferrari, ha demostrat que segueix sent el rival a batre (1:17.124). El seu company d'equip, Kimi Räikkönen, també ha fet gala del gran moment que està passant i ha volat amb el monoplaça de l'escuderia italiana fins a la tercera posició (1:18.237). Entremig dels dos Ferraris s'ha esmunyit el McLaren del provador Lando Norris, que ha refermat, com ja va fer dimarts Stoffel Vandoorne, que les bones sensacions del motor Honda no són flor d'estiu (1:17.894).

Anar al contingut