Robert Kubica al circuit de Xest (Foto: @RenaultSportF1)
Robert Kubica al circuit de Xest (Foto: @RenaultSportF1)
Automobilisme

Robert Kubica torna a pilotar un Fórmula 1 sis anys després del greu accident que va posar en perill la seva carrera

Poc abans de començar el campionat de F1 del 2011, Kubica va estar a punt de perdre una mà en un accident mentre competia en un ral·li

Actualitzat

Robert Kubica ha tornat a rodar aquest dimarts amb un cotxe de la Fórmula 1, més de 6 anys després del greu accident que va patir el febrer del 2011 mentre participava en un ral·li a Itàlia. El polonès ha pilotat un vehicle de l'escuderia Renault de l'any 2012, l'E20, l'últim d'aquesta categoria que duia un motor de 8 cilindres.

Kubica ha tornat a agafar el volant d'un F1 durant 115 voltes al circuit Ricardo Tormo de Xest, el mateix on l'any 2013 va donar 114 voltes amb un Mercedes del Campionat Alemany de Turismes (DTM). L'equip Renault ha publicat al seu compte de twitter un vídeo i unes fotos on apareix el pilot polonès.

Després de debutar a la Fórmula 1 l'any 2006, Robert Kubica va arribar a participar en 78 grans premis, primer a l'equip BMW Sauber i finalment a Renault. Després del seu accident, el polonès va tornar a competir tot i que en una altra especialitat automobilística, el Mundial de Ral·lis.  

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut