Fórmula 1

Robert Kubica rep l'alta mèdica després d'estar ingressat 76 dies en un hospital italià

Robert Kubica ha rebut l'alta mèdica i aquest diumenge ha abandonat l'hospital, on s'ha estat durant onze setmanes. El pilot polonès començarà ara un període llarg de rehabilitació i no serà fins al mes d'agost quan es pugui determinar la seva data de tornada a la Fórmula 1. Kubica va tenir un greu accident quan participava en un ral·li a Itàlia i es va fer múltiples fractures després de perdre el control del seu Skoda i topar contra el mur d'una església.

Actualitzat
El pilot polonès de Fórmula 1 Robert Kubica ha abandonat aquest diumenge l'Hospital Santa Corona de Pietra Ligure, al nord d'Itàlia, on es trobava ingressat des de feia 76 dies, després de patir un greu accident durant un ral·li. Kubica farà repòs a la seva residència de Montecarlo i després començarà un llarg procés de rehabilitació. El polonès haurà de tornar a l'hospital per sotmetre's a revisions periòdiques per part dels metges que l'han intervingut quirúrgicament.

Kubica va patir un greu accident el passat 6 de febrer mentre participava en el ral·li Rondi Di Andora, quan l'Skoda que conduïa va sortir de la carretera i va xocar contra el mur d'una església. El pilot es va fracturar el braç, la cama i la mà dreta i va ser sotmès a quatre operacions quirúrgiques.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut