Futbol

Robert: "Hem de veure com passa la nit Messi"

El secretari tècnic del Barça s'ha mostrat optimista pel que fa a la participació de Neymar a la final, però no s'ha volgut mullar en el cas de l'argentí

Actualitzat

El secretari tècnic del Barça, Robert Fernández, ha volgut felicitar l'equip després del pas a la final del mundial de clubs: "Hem fet un partit molt seriós, hem estat molt centrats i hem d'estar molt satisfets pel partit que hem jugat", ha dit.

Robert no ha volgut mullar-se sobre les opcions de Messi de jugar la final: "Hem d'esperar per veure com passa la nit i aleshores podrem tenir una idea més aproximada de si pot jugar diumenge", ha dit. En canvi, ha estat més clar pel que fa a Neymar: "S'ha entrenat molt bé. Falta veure el que diuen els serveis mèdics", ha comentat.

Robert no ha volgut parlar tampoc sobre els fitxatges al mercat d'hivern: "Ja ho veurem. De moment, incorporarem Arda i Aleix, que ens ajudaran moltíssim". Posant com a exemple el partit contra el Guangzhou, el castellonenc ha comentat que "al final sempre apareix un jugador que ens dóna solucions".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut