Robert Fernández farà una roda de premsa aquest dijous
Barça

Robert Fernández farà balanç de la temporada aquest dijous en una roda de premsa

El secretari tècnic del primer equip del FC Barcelona compareixerà per parlar de les possibles altes i baixes de cara al curs que ve, tot i que al club blaugrana no preveuen tancar cap incorporació a curt termini i continuen treballant per fitxar un central i un davanter

Actualitzat

El secretari tècnic del primer equip del FC Barcelona, Robert Fernández, oferirà aquest dijous a partir de la una del migdia, i en directe per Esport3, a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva Joan Gamper, una roda de premsa per fer balanç esportiu de la temporada.

En aquesta compareixença, Robert parlarà de les possibles altes i baixes de cara a la temporada que ve, després que ell mateix va confirmar la marxa del davanter canari Sandro Ramírez. Al club blaugrana no preveuen tancar cap incorporació a curt termini i continuen treballant per fitxar un central i un davanter, les dues prioritats de Luis Enrique.

Pel que fa al futur de Dani Alves, el Barça encara no ha rebut cap notificació del jugador brasiler demanant marxar, però si se n'acaba anant a la Juventus, l'equip més interessat en els seus serveis, des del club es valora positivament per l'estalvi dels 14 milions d'euros bruts de la fitxa. Sobre els seus possibles substituts, ara mateix, si el mercat no aporta més novetats, la direcció esportiva apostaria per Aleix Vidal i Sergi Roberto per cobrir el lateral dret.

Per últim, Marc Bartra sembla que té decidit marxar del Barça després de tenir molt poc protagonisme aquesta temporada amb Luis Enrique. El jugador té la paella pel mànec, després que la seva clàusula de rescissió va passar de 40 a només 8 milions d'euros, però al club li agradaria tenir una clàusula de recompra si es confirma la seva marxa.

Anar al contingut