Robert Fernández
Robert Fernández, secretari tècnic del FC Barcelona
Barça

Robert Fernández, director esportiu del Barça, diu que el fitxatge de Nolito "és una possibilitat real"

El responsable de les incorporacions de jugadors al club ha parlat en una entrevista radiofònica de la possible arribada del davanter del Celta, tot i que ha aclarit que no és l'únic nom de la llista de cara al mercat d'hivern

Actualitzat

El director esportiu del FC Barcelona, Robert Fernández, va parlar de la possible arribada de nous jugadors al club davant dels micròfons de RAC 1, i va afirmar que "Nolito és una possibilitat real. És un bon jugador, passa per un moment dolç i és a la selecció, que sempre és una dada important." Tot i això, Fernández també va aclarir que el davanter del Celta no és l'únic nom de la llista de possibles incorporacions de cara al "difícil" mercat d'hivern.

Robert Fernández va explicar que "estem treballant en la possibilitat de fitxar aquest hivern. Parlo amb Luis Enrique tots els dies." El director esportiu va aclarir que "s'està parlant de moltes possibilitats, però ja pensarem i veurem al final que és el millor per al club. Hi ha una llista molt llarga, es parla de molts jugadors. Com tots els equips, tenim una llista, però el que em preocupa és la nostra situació actual, i ara mateix és bona."

L'executiu blaugrana, preguntat per la possible reaparició de Leo Messi davant del Madrid, no es va mostrar partidari de fer les coses amb presses. "El que volem és que, quan el jugador torni, ho faci en condicions òptimes. En cap moment el club no ha pensat en una data. Ni el clàssic ni cap altre, el que volem és que torni bé."

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut