Barça

Robert Fernández confirma que Paco Alcácer és l'única opció que contemplen per fitxar un davanter

Així de taxatiu s'ha mostrat el secretari tècnic del Barça quan se li ha preguntat les opcions de fitxar al davanter del València i ha reconegut que encara tenen temps per tancar l'operació

Actualitzat

El club blaugrana segueix buscant en el mercat futbolístic de jugadors un davanter per reforçar la plantilla. I una carpeta oberta i que encara s'ha d'aclarir és el futur de Paco Alcácer. Arran de l'interès del Barça per fitxar-lo, el valencianista ha demanat públicament poder marxar del club, però la situació està encallada. El València en demana un mínim de 30 milions. De moment, Paco Ayestarán l'ha inclòs en la llista de convocats de cara al partit que l'equip xe ha de jugar contra l'Eibar.

En la roda de premsa de presentació del nou porter Jasper Cillessen, Robert Fernández ha confirmat que només hi ha la possibilitat que sigui Alcácer el davanter que s'incorpori. En ser preguntat, ha respost: "Sí. És Alcácer o ningú".

Si arriba Alcácer, Munir marxarà cedit. Falten cinc dies perquè el mercat es tanqui, però a can Barça confien a desencallar l'operació.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut