Espanyol

Rober Correa no s'entrena i està a punt de tancar la seva cessió a l'Elx

El lateral dret no s'ha exercitat amb la resta dels seus companys en una sessió on Víctor Álvarez s'ha hagut de retirar abans d'hora per un esquinç al genoll esquerre

Actualitzat

L'Espanyol segueix en plena operació sortida. El lateral dret Rober Correa és a un pas de marxar cedit a l'Elx i aquest dimarts per tarda ja no ha participat en el nou assaig dels de Quique Sánchez Flores, que han fet doble sessió, amb l'objectiu de resoldre el seu futur.

El tècnic blanc-i-blau mira d'afinar les peces abans de marxar la setmana que ve a l'estada a Holanda, en què mirarà que l'equip vagi assimilant conceptes tot i les moltes altes (com a mínim, cinc) i baixes (unes vuit) que encara s'han de produir.

Víctor Álvarez, amb un esquinç al genoll esquerre

En la sessió de la tarda, Víctor Álvarez ha protagonitzat l'ensurt de la jornada. El lateral mataroní ha patit una topada i ha hagut de ser retirat del camp en el cotxe llitera perquè no s'ha pogut retirar pel seu propi peu. El defensa, en una acció fortuïta, s'ha colpejat el genoll esquerre, el que li ha provocat un esquinç en l'articulació, segons el primer diagnòstic mèdic.

Està previst que aquest dimecres se sotmeti a una nova avaluació per determinar amb més exactitud el seu estat, el temps de recuperació i el tipus de treball individual que haurà de realitzar en els propers dies.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut