Carlos Tévez durant un partit amb el Boca Júniors (Reuters)
Futbol internacional

Roben a la casa de Carlos Tévez mentre el futbolista estava al seu casament a l'Uruguai

El jugador argentí de Boca Júniors va decidir no denunciar els fets a la policia i va preferir viatjar fins a Mèxic per celebrar la lluna de mel amb la seva esposa

Actualitzat

Un grup de persones van cometre un robatori al domicili habitual del futbolista argentí de Boca Júniors Carlos Tévez, ubicat a la perifèria de la ciutat de Buenos Aires, mentre el jugador celebrava el seu casament a l'Uruguai, segons han informat avui fonts policials.
   
Els delinqüents van assaltar la casa a través d'una obra contigua, però no hi ha detalls del material que van sostreure perquè el davanter va preferir no denunciar el robatori després d'assabentar-se de l'incident i, en canvi, va viatjar a Mèxic, com tenia programat, per gaudir de la lluna de mel amb la seva esposa.
   
Tévez es va assabentar de l'incident de diumenge passat quan va acudir al seu domicili, al luxós barri de La Horqueta (a la localitat de San Isidro), i va comprovar que la porta d'entrada havia estat forçada i que la seva habitació estava regirada, encara que va descartar presentar una denúncia davant les autoritats policials.
   
A causa de la negativa del futbolista a informar del que ha passat, tampoc no hi ha informació de moment sobre quantes persones van entrar al domicili. La investigació ha quedat a càrrec de la Unitat Funcional d'Instrucció (UFI), sota la direcció del fiscal Facundo Osores.

Anar al contingut