El robatori va ser la matinada després de l'Osca-Getafe (EFE)
Futbol

Roben 70.000 euros i material per valor de 40.000 euros a l'estadi de l'Osca

A banda dels diners i el material robat després del partit contra el Getafe, l'estadi de l'Alcoraz també va patir destrosses

Actualitzat

L'Osca - Getafe corresponent al play-off d'ascens a la Lliga Santander no només és notícia pel que va passar sobre la gespa. Durant aquesta matinada, uns lladres han entrat a l'estadi de l'Alcoraz i s'han endut uns 70.000 euros que el club havia recaptat en concepte de taquillatge.

A més, fonts del club han informat al rotatiu "Heraldo de Aragón" que també els han robat material per valor d'uns 40.000 euros, com ara 100 samarretes de l'edició especial del play-off i ordinadors de la botiga oficial, i també han causat danys materials, com la destrossa de la càmera de fotos de la cap de premsa.

La policia científica està investigant el cas i de moment es desconeix per on van accedir els lladres. A causa dels imperfectes provocats pels assaltants a les oficines i les taquilles, les entrades del partit de tornada que es disputarà a Getafe s'entreguen a la sala de premsa.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut