Guardiola, durant la roda de premsa d'aquest dilluns
Futbol

Robben pot reaparèixer amb el Bayern de Munic a les semifinals de la Copa alemanya

Pep Guardiola ha admès que l'internacional holandès ja està preparat per tornar a una setmana per l'enfrontament amb el Barça

Actualitzat

El Bayern de Munic, pròxim rival del Barça a les semifinals de la Lliga de Campions, va recuperant efectius poc a poc. El pròxim podria ser Arjen Robben, de baixa des de fa gairebé un mes i mig per una lesió al múscul abdominal.

L'atacant neerlandès pot reaparèixer en les semifinals de la Copa alemanya que enfronta aquest dimarts l'equip bavarès amb el Borussia Dortmund . Així ho ha admès el propi entrenador del Bayern, Pep Guardiola. "Robben no és un jugador per estar-se a la banqueta. si està bé, podria sortir com a titular. Lògicament, ha estat aturat i necessitarà un temps per posar-se en la seva millor forma", ha comentat.  

Amb la flamant conquesta de la Bundesliga, el Bayern té a l'abast la conquesta del triplet. Juga les semifinals de Copa a partit únic al seu camp davant un Borussia de Dortmund que està tancant l'etapa de Jürgen Klopp, i s'enfronta amb el Barça a la Champions per un lloc en la final de Berlín.    

Anar al contingut