Messi i Cristiano Ronaldo en una imatge d'arxiu (Reuters)
Messi i Cristiano Ronaldo en una imatge d'arxiu (Reuters)
Barça

Riyad Mahrez supera en vots Messi i Cristiano Ronaldo a l'enquesta als internautes sobre els candidats a la Pilota d'Or

Contra tot pronòstic, els votants de l'enquesta de "France Football" no consideren Messi i Cristiano com els que han fet més mèrits per guanyar la Pilota d'Or. Per sort per a tots dos, el guanyador del premi no el trien els internautes, sinó periodistes especialistes en futbol internacional.

Actualitzat

A l'enquesta de la web de France Football, el 29% dels 1.432.651 votants (fins les 18:45 de la tarda d'aquest dimarts) consideren Leo Messi just guanyador de la Pilota d'Or del 2016. El seu gran rival en tots els pronòstics, el madridista Cristiano Ronaldo, es queda en aquests moments en el 21%. El més curiós, però, és que el blaugrana no és el futbolista més votat, sinó el segon de la llista per als internautes. El sorprenent guanyador d'aquesta enquesta és, en aquests moments, Riyad Mahrez, amb el 35% dels vots.

A favor de l'extrem dret del Leicester City juga el fet de ser nascut a França (la web està en francès),  tot i que també té la nacionalitat algeriana. Poc més de mig milió de votants (501.427) han apostat per Mahrez, mentre que 415.468 ho han fet per Messi i 300.856 per Cristiano. Sobta, però, que Antoine Griezzman només hagi obtingut un 1% (1.432 vots) dels suports, el mateix percentatge que Neymar i Gareth Bale.

 

 

Anar al contingut