River Plate ha aconseguit empatar un partit que ha anat perdent fins en dues ocasions (Font: Reuters)

River esgarrapa un empat contra Boca en l'anada de la final de la Copa Libertadores (2-2)

Boca Juniors s'ha avançat en el marcador en dues ocasions, però River Plate ha aconseguit esgarrapar un empat de La Bombonera en el primer assalt de la final de la Copa Libertadores

River Plate ha aconseguit empatar davant Boca Juniors en un partit que ha anat perdent fins en dos ocasions (2-2).

El ritme del partit, elèctric en els quinze primers minuts, ha permès als dos equips gaudir d'ocasions clares per inaugurar el marcador, tot i que cap dels dos ho ha aconseguit.

En el minut 33 Ramón Ábila ha marcat el primer gol del partit amb un xut ajustat al pal que Armani no ha pogut aturar. Però quan els aficionats de Boca encara estaven celebrant el gol, Pratto ha empatat a la jugada següent amb un xut creuat ajustat al pal.

En el temps afegit de la primera meitat, Benedetto ha avançat els locals amb un cop de cap i el partit ha marxat al descans amb 2 a 1 en el marcador.

La sortida del descans ha estat més travada, fins que en el minut 61 ha arribat el gol de l'empat de River Plate. En una centrada de Pity Martínez, Izquierdoz ha enviat la pilota al fons de la seva pròpia porteria al pentinar de cap una pilota que estava disputant amb Pratto.

En la última mitja hora del partit cap dels dos equips ha disposat d'ocasions clares per avançar-se en el marcador, tot i que en el minut 90 Benedetto ha fallat un remat a l'interior de l'àrea petita que ha pogut blocar Armani.