L'Europa League ja té grups (@EuropaLeague)
Futbol

Rivals assequibles per al Vila-real, l'Athletic Club i la Reial Societat en la fase de grups de l'Europa League

El "grup de la mort" és l'E, format per l'Olympique de Lió, l'Everton i l'Atalanta

RedaccióActualitzat

Aquest divendres al migdia s'ha celebrat el sorteig de la fase de grups de l'Europa League a Mònaco. Els tres equips de la Lliga Santander no n'han sortit gaire malparats. Al grup A, el Vila-real s'enfrontarà al Maccabi de Tel-Aviv, l'Astana i l'Slavia de Praga. Al J, a l'Athletic Club li han tocat el Hertha de Berlín, el Zorya i l'Östersund. Pel que fa a la Reial Societat, és l'equip que ho té més complicat després de quedar emparellat amb el Zenit de Sant Petersburg, el Rosenborg i el Vardar.

De la resta de grups, el més atractiu és l'E, amb l'Olympique de Lió, l'Everton, l'Atalanta i l'Apollon. L'Arsenal, poc habitual en aquesta competició, jugarà contra el BATE Boríssov, el Colònia i l'Estrella Roja, mentre que el Milan tornarà a Europa contra rivals força inferiors: l'Àustria de Viena, el Rijeka i l'AEK d'Atenes.

Finalment, l'acte també ha servit per premiar el francès Paul Pogba com a millor jugador de la passada edició de l'Europa League, després de proclamar-se'n campió amb el Manchester United.

Aquests són tots els grups per a la temporada que ve:

 

Anar al contingut