Oscar Pistorius en una imatge d'arxiu
Oscar Pistorius en una imatge d'arxiu
Olimpisme

Rio 2016 fa servir una imatge d'Oscar Pistorius amb un text inapropiat per promocionar els Jocs Paralímpics

Oscar Pistorius és una de les icones de l'esport paralímpic, un atleta que va aconseguir el somni de competir en uns Jocs Olímpics. Ara, però, a punt de tornar a presó per la mort de la seva parella, no sembla una imatge apropiada per promocionar uns Jocs Paralímpics

Actualitzat

L'organització dels Jocs Olímpics de Rio ha comès una errada de grans dimensions en el seu compte de twitter. En un missatge a aquesta xarxa social per anunciar que ja es poden comprar entrades pels Jocs Paralímpics han fet servir una animació on apareixia una imatge de l'atleta sud-africà Oscar Pistorius, condemnat per matar a trets la seva parella, acompanyada de les paraules "amb l'amor de la teva vida".

A l'animació, hi apareixien atletes de diferents especialitats, cadascuna acompanyada d'un text. La que ha cridat més l'atenció, evidentment, ha estat la de Pistorius. La piulada ha estat esborrada gairebé de forma immediata, només ha durat 8 minuts. Tot i això, però, no ha passat desapercebuda. El director de comunicació de Rio 2016 Mario Andrada ha dit que ha estat una errada del dissenyador de l'animació.

 

Anar al contingut