Actualitat blaugrana

Rijkaard mantindrà en secret la llista de convocats per la final fins a hores abans del partit

El Barça s'ha entrenat aquest dimarts a la tarda a l'escenari de la final de la Lliga de Campions d'aquest dimecres (20.45), a Saint-Denis. Ha estat una sessió suau, que ha començat a les set. Ha estat un entrenament molt seguit pels mitjans de comunicació. El Barça es considera favorit, però els jugadors -segurament a diferència de l'afició- no volen caure en cap mena d'eufòria i es mostren prudents. El tècnic blaugrana, Frank Rijkaard, no farà pública la llista dels 18 jugadors convocats dels 22 que han viatjat a França.

Frank Rijkaard continua amagant les seves cartes. Ha fet viatjar tota la plantilla a França, Messi inclòs, i aquest dimarts a la tarda els ha fet entrenar-se a tots a l'escenari del partit, Saint-Denis. En la roda de premsa prèvia a l'entrenament el tècnic holandès del Barça ha evitat assumir el paper de favorit i ha comentat que el seu equip haurà de treballar des del primer minut per anar a buscar la victòria. Malgrat tot, el tècnic s'ha mostrat molt satisfet amb l'actitud dels seus jugadors que en cap moment s'han sortit del guió previst en les seves declaracions.


En l'entrenament Rijkaard no ha donat cap pista per saber qui serà l'onze inicial. Aquest dimecres, quan arribin a l'estadi, el tècnic els dirà qui mira el partit des de la graderia, qui des de la banqueta i qui seran els onze que el juguin sobre el terreny de joc.


Aquest dimarts al vespre han sortit des de diversos punts de Catalunya un centenar d'autocars amb 5.500 persones. De matinada, sortiran des de l'aeroport del Prat, 53 vols amb 9.000 seguidors. 1.000 més marxaran amb un tren especial. La resta hi van amb cotxes particulars. Mentrestant, s'han esgotat les 11.000 entrades per veure la final al Miniestadi a través d'una pantalla gegant.