Futbol

Rijkaard manté les rotacions i arriba a Santander amb les baixes de Motta, Belletti i Thuram

El Barcelona ha arribat aquest dissabte a Santander per jugar, finalment diumenge a les vuit, contra el Racing. A El Sardinero, Rijkaard seguirà amb la seva política de rotacions. Per això, ha deixat fora de la convoctòria Motta, Belletti i Thuram. En canvi, són novetat Sylvinho, Ezquerro i Márquez. L'únic que continua sense entrar en aquesta roda és l'argentí Javier Saviola, que s'ha tornat a quedar una jornada més a Barcelona. A més, el tècnic holandès té pensat deixar a la banqueta Deco. Per tant, els seguidors blaugranes podrien veure junts Xavi i Iniesta, amb Edmílson al mig del camp. El Barça espera sumar la tercera victòria consecutiva davant un rival que encara no ha puntuat en dues jornades.

Actualitzat

Frank Rijkaard es manté fidel a la política de rotacions que vol dur a terme aquesta temporada. En un calendari atapeït de partits, el tècnic holandès considera que ha de dosificar l'esforç d'una plantilla tan àmplia i el desplaçament a Santander no serà una excepció. En la llista de divuit convocats n'han quedat fora Motta, Belletti i Thuram i en els seus llocs han entrat com a novetats Sylvinho, Ezquerro i Márquez, mentre que l'únic jugador que continua sense entrar en els plans de Rijkaard és l'argentí Javier Saviola.

El Barça ha viatjat aquest dissabte a la tarda cap a Santander, on diumenge a partir de les vuit disputarà aquest partit corresponent a la tercera jornada del campionat de Lliga. Els blaugranes afronten el partit d'El Sardinero amb l'objectiu de sumar la tercera victòria consecutiva davant d'un equip que encara no ha puntuat en les dues jornades disputades.

Rijkaard té previst fer fins a cinc canvis respecte a l'onze titular que va golejar el Levski de Sofia a la Lliga de Campions. Zambrotta i Sylvinho ocuparien els laterals, amb Márquez acompanyant Puyol al centre de la defensa. Al mig del camp, una de les zones amb més recursos, Edmílson serà el pivot defensiu en detriment de Motta, i Xavi i Iniesta s'ocuparan de dirigir el joc ofensiu perquè Rijkaard té previst donar descans a Deco, que començaria el partit des de la banqueta. I a la tripleta ofensiva, Ronaldinho i Eto'o tenen la plaça assegurada i l'únic dubte és saber si jugarà Giuly o Messi a la banda dreta.

El nou Racing de Santander

De la mà del nou president, l'empresari Francisco Pernía, exconseller d'Indústria del govern de Cantàbria, el Racing de Santander espera consolidar-se com un equip de Primera sense patir per mantenir la categoria. Tot i que Pernía va fracassar en l'intent d'incorporar De la Peña, Saviola i Helguera, la plantilla s'ha reforçat notablement. L'última adquisició ha estat la de Lionel Scaloni, tot i que el Deportivo n'ha impugnat la fitxa, igual com la de Diego Tristán pel Mallorca.

De moment, però, el Racing no ha començat la Lliga amb gaire encert. En la primera jornada va perdre a casa contra l'Atlètic de Madrid per 0-1, i la setmana passada també va caure per la mínima al camp del Getafe.

Miguel Ángel Portugal és el tècnic de l'equip, després de les carbasses d'última hora de López Caro, que va preferir fitxar pel Llevant. La seva preocupació és millorar l'aspecte ofensiu i per això confia en el serbi Nicola Zigic, un gegant de dos metres i dos centímetres, tot un rècord en la Lliga espanyola. Serà curiós veure el tàndem que farà amb Pedro Munitis, que no arriba al metre setanta.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut