Actualitat blaugrana

Rijkaard ja disposa de tots els seus efectius i entrena amb la plantilla al complet

Rijkaard ja ha començat a encaixar totes les peces del seu nou Barça. Aquest dilluns, el tècnic holandès ha entrenat amb la plantilla al complet per primer cop en aquesta pretemporada. Al grup que ha realitzat la gira asiàtica, s'hi han sumat Márquez, Milito, Messi -aquests tres van disputar la Copa Amèrica-, Deco -de tornada del Brasil pel permís de paternitat- i Gudjohnsen, que es recupera d'una lesió. Només hi han faltat Edmílson i Puyol -lesionats- i Bojan, amb la selecció sub-17. Dimecres l'equip viatja a Munic per disputar la Copa Frank Beckenbauer.

Actualitzat

Amb totes les estrelles blaugrana exercitant-se sobre la gespa, l'expectació generada a la Masia no podia ser menys. Un miler de persones s'ha aplegat al camp d'entrenament annex al Camp Nou per veure el primer entrenament d'un Barça que ja està al complet. Després de la gira asiàtica i després dels compromisos particulars de diferents jugadors, Frank Rijkaard ha pogut dirigir el total de la seva plantilla i concretar així la preparació dels seus homes de cara a l'inici de la Lliga la setmana vinent.

Així, Rijkaard ha pogut veure de prop les evolucions de Messi, Márquez i Milito, així com les de Gudjohnsen i Deco. Amb aquestes quatre novetats, l'holandès ja disposa de tots els elements per començar a pensar en un onze titular de garanties. Si es fa cas de les proves vistes aquest dilluns, Rijkaard aposta pels jugadors que l'han acompanyat per Àsia, ja que els últims a sumar-se a la seva disciplina han figurat, com era d'esperar, en el teòric equip de suplents.

Mentre que Messi, Márquez i Milito estan en millor forma després de la disputa de la Copa Amèrica, Deco haurà de recuperar el terreny perdut. El brasiler ha estat uns dies de permís per tal que pogués conèixer el seu quart fill i haurà de treballar de valent per recuperar una titularitat que se li albira complicada. Gudjohnsen, en canvi, podria estar vivint els seus últims dies com a jugador blaugrana, ja que va cobrant força el seu possible traspàs al West Ham anglès.

L'equip viatja dimarts cap a Munic on dimecres disputarà contra el Bayern l'últim amistós abans de l'inici de la Lliga.


NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut