Riikka Hannula és la cinquena incorporació de l'Espanyol femení (rcdespanyol)
Espanyol

Riikka Hannula, cinquena incorporació de l'RCD Espanyol femení per a aquesta temporada

Principi d'acord per la davantera finlandesa, que es converteix en el cinquè reforç de l'equip després dels fitxatges de Clara Martínez, 'Mariajo', Ayaki i Berta Pujadas

Actualitzat

La direcció esportiva del primer equip femení del RCD Espanyol ha tancat el fitxatge de Riikka Hannula (Vantaa, Finlàndia 20 de març de 1990), amb qui té un acord total a falta de la signatura definitiva que es produirà abans de l'inici de la pretemporada.

Hannula és una davantera finlandesa ràpida i amb gol. Va començar la seva carrera professional el 2011 al MPS de la Primera Divisió del seu país, on va ser nomenada jugadora de l'any i també ho va ser el 2013, i el 2014 va fitxar pel FC Honka de la mateixa categoria, amb qui va guanyar dues Copes de Finlàndia. Durant la seva etapa en aquests dos clubs va marcar 101 dianes i va donar 81 assistències. La temporada passada es va incorporar a l'ASD Fimauto Valpolicella de Sant Pietro in Cariano (Verona) i va conquistar la Sèrie B italiana. Allà va anotar 7 gols i va repartir 3 assistències.

Ara es converteix en el cinquè reforç per al conjunt de Joan Bacardit després dels fitxatges de Clara Martínez, 'Mariajo', Ayaki i Berta Pujadas.

Anar al contingut