Actualitat blanc-i-blava

Riera creu que la seva suplència l'està perjudicant i que no és l'únic responsable dels resultats

Els mals resultats acostumen a portar mal ambient. Això és el que li està passant a l'Espanyol, on Riera s'ha queixat de la seva situació. El jugador mallorquí no accepta la condició de suplent perquè, entre altres coses, posa en perill la seva participació en l'Eurocopa. A més, De la Peña continua sense recuperar-se de la lesió muscular i serà baixa contra l'Osasuna. Mentrestant, Sánchez Llibre, tot i els darrers resultats, no perd l'esperança de classificar-se per a la UEFA.

Actualitzat

Ja va ser suplent contra el Racing de Santander i diumenge a San Mamés Albert Riera va repetir suplència per segon partit consecutiu. Riera va entrar en la segona part contra l'Athletic i, de fet, va ser un dels jugadors més destacats. El jugador mallorquí tenia ganes de parlar, ha comparegut trist a la sala de premsa i amb ganes de queixar-se de la seva situació. El jugador creu que la seva suplència posa en perill la seva participació en l'Eurocopa. A banda d'això, com a objectiu personal, a Riera també li passa pel cap fer un canvi d'aires a final de temporada, però d'aquest tema, diu, en parlarà a l'estiu.

De la Peña, baixa contra l'Osasuna

Pel que fa al que és estrictament esportiu, els jugadors titulars han fet una suau sessió de recuperació, mentre que els suplents i no convocats han treballat més intensament. Abans de començar l'entrenament, el tècnic blanc-i-blau, Ernesto Valverde, ha dialogat cinc minuts amb els seus jugadors. De la Peña continua sense recuperar-se de la lesió muscular i serà baixa contra l'Osasuna. Per la seva banda, Tamudo no ha participat en la primera sessió d'entrenament perquè té una tendinitis rotular a la cama esquerra. És dubte de cara al partit vinent.

Sánchez Llibre segueix parlant de UEFA

El president de l'Espanyol, Daniel Sánchez Llibre, ha declarat avui que manté "l'esperança" que l'equip es classifiqui per a la Copa de la UEFA, encara que ha reconegut que la situació del conjunt blanc-i-blau no és tan bona com fa uns mesos. "Queden 21 punts, 7 partits i veurem què passa. Estem a 3 punts de la UEFA i pot passar de tot. És cert que la situació no és tan bona com fa un mes i mig, però no perdem l'esperança d'entrar a la UEFA", ha remarcat. Sánchez Llibre ha fet aquestes declaracions a la presentació de l'acord entre l'Espanyol i Estrella Damm.

Renova amb l'Estrella Damm

L'Espanyol i Estrella Damm han renovat quatre anys més l'acord de patrocini. La marca cervesera ha valorat molt positivament l'expansió que pot viure el club amb el nou estadi de Cornellà-el Prat. De fet, a les noves instal·lacions, Estrella Damm hi tindrà una presència important: des del camp a les grades, les zones de premsa i els establiments d'hostaleria.

Anar al contingut