Riera abandona la concentració de la selecció espanyola per assistir al naixement del seu primer fill

Després de ser citat a última hora per substituir el lesionat Diego Capel, Albert Riera ha hagut d'abadonar aquest diumenge la concentració de la selecció espanyola a Tallinn. El jugador del Liverpool, que va jugar els últims 12 minuts en la victòria d'Espanya a Estònia, ha tornat a Barcelona per un bon motiu: assistir al naixement del seu primer fill. Riera ha estat l'única absència en la sessió de recuperació que ha programat el seleccionador Vicente del Bosque en els camps d'entrenaments annexos a l'estadi Le Coq Arena.

Dilluns l'expedició espanyola viatjarà a Brussel·les, on dimecres s'enfronten a Bèlgica en el quart partit de la fase de classificació per al Mundial del 2010. Riera s'incorporarà directament des de Barcelona un cop hagi assistit al naixement del seu primer fill.

Sergio Busquests debuta amb gol a la sub-21

Sergio Busquets va debutar amb la selecció sub-21 d'Espanya i es va estrenar amb gol. Centrada de córner del valencianista Mata i gol de cap del migcampista del Barça. Era el 0-1 per al combinat que dirigeix Juan Ramón López Caro. També hi van jugar, tot el partit sencer, Gerard Piqué i Bojan Krkic. Per classificar-se per a la fase final del Campionat d'Europa, però, Espanya haurà de remuntar en el partit de tornada, perquè, ahir, Suïssa, amb gols de Vonlanthen i Nikci, va capgirar el marcador i va deixar l'eliminatòria encarrilada.