Ricky Rubio en un acte promocional de l'NBA a les Canàries (EFE)
Ricky Rubio en un acte promocional de l'NBA a les Canàries (EFE)
Bàsquet

Ricky Rubio té com a objectiu per a la propera temporada fer entrar els Timberwolves als "play-offs"

El base dels Timberwolves de Minnesota Ricky Rubio troba a faltar lluitar per guanyar títols com feia al bàsquet europeu. Per això s'ha fixat com a repte que el seu equip entri als "play-offs" de l'NBA la pròxima temporada

Actualitzat

De cara a la temporada vinent, Ricky té un objectiu clar. "Ja és hora que tots fem un pas endavant a la franquícia per entrar a 'play-off'", ha dit a "El club de la mitjanit" de Catalunya Ràdio. Rubio ha confessat que "estic mirant els 'play-offs' per la televisió per quart any consecutiu i crema per dins. De vegades vols apagar la tele perquè et fa ràbia que ells estiguin jugant i tu no."

El base ja volia aconseguir-ho aquesta passada temporada, però la seva lesió de turmell l'hi va impedir. Ricky Rubio no està tenint sort amb les lesions a l'NBA, però el del Masnou creu que "quan jugues a aquest nivell, no ho pots controlar. Tens dues opcions: una és enfonsar-te, que la descarto totalment, i l'altra és que a mi m'agraden els reptes i això és un altre repte a la meva carrera."

El del Masnou està molt centrat a recuperar-se de cara a una propera temporada que considera clau. Ha pogut convèncer els metges del Timberwolves de Minnesota de fer la recuperació a casa, perquè "físicament puc treballar en els dos llocs, però mentalment estar aquí a casa és molt important, per veure la família i estar amb els amics".

Ricky, que es troba molt a gust a la ciutat de Minnesota, ha aprofitat el temps que ha estat lesionat durant la lliga regular per ajudar els més joves dels Timberwolves ara que ell ja es considera un veterà.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut