Ricky Rubio, en una imatge recent (Reuters)
Bàsquet

Ricky Rubio reapareix i els Minnesota Timberwolves tornen a guanyar

El base del Masnou ha tornat a jugar després de quatre partits d'absència per lesió i el Wolves han tornat a carburar. Mentrestant, els Golden State Warriors ja sumen dotze triomfs consecutius

Actualitzat

Després de quatre partits de baixa per molèsties en un genoll, Ricky Rubio ha reaparegut en la direcció de joc dels Minnesota Timberwolves. Una bona notícia per a l'equip, que ha trencat a la pista de Miami Heat (91-103) la ratxa negativa de quatre derrotes.

El base català no ha estat gaire encertat en l'anotació (7 punts i una sèrie d'un llançament de camp encertat en 7 intents), però ha tornat a dinamitzar l'equip. Especialment Andrew Wiggins, autor de 24 punts. Els Timberwolves han segellat el triomf en un gran últim quart, on han anotat 41 punts. No s'han deixat intimidar pel pivot local Hassan Whiteside, autor de 22 punts, 14 rebots i 10 taps.  

Mentrestant, els Golden State Warriors continuen amb la seva marxa imperial i han sumat el dotzè triomf consecutiu, aquesta vegada contra els Toronto Raptors (115-110), liderats pel talent de Stephen Curry (37 punts). Els Warriors cada cop s'acosten més al millor inici històric de la competició, 15 triomfs consecutius, que comparteixen els Washington Capitols (1948-49) i els Houston Rockets (1993-94).

LeBron James supera Jerry West

Si els Warriors continuen ferms, els Cleveland Cavaliers, que havien aconseguit vuit triomfs seguits, han entrat en un petit sot. Els encara líders de la Conferència Est han sumat la segona derrota consecutiva, aquesta vegada a casa dels Detroit Pistons (104-99). Però això no ha impedit a LeBron James millorar un lloc en la taula de màxims anotadors històrics gràcies als seus 30 punts. "King" James se situa ara en el dinovè lloc amb 25.213 punts després de superar Jerry West.  

Anar al contingut