Ricky Rubio, protagonista de la victòria dels Jazz contra els Celtics de Boston (123-115)

Els Jazz han aconseguit la segona victòria consecutiva i continuen penúltims a la Divisió Nord-est

L'aler australià Joe Ingles ha aconseguit 27 punts i ha encapçalat l'atac guanyador dels Jazz de Utah, que han derrotat 123-115 els Celtics de Boston. L'escorta Donovan Mitchell ha sigut el segon màxim anotador amb 21 punts.

Ricky Rubio ha despuntat amb disset punts i ha estat el protagonista de la direcció del joc durant els 37 minuts que ha vist l'acció. El base ha anotat set de tretze llançaments de camp i només un de cinc des de fora del perímetre, mentre que ha encistellat els dos llançaments que ha fet des de la línia de personal.

El jugador del Masnou ha tingut presència al capturar sis rebots, cinc han sigut defensius, ha repartit set assistències, el millor de l'equip juntament amb Ingles, i ha perdut quatre pilotes.
Rubio ha protagonitzat les jugades més espectaculars del partit, com la que ha fet a l'emportar-se tota la defensa dels Celtics en la seva penetració a cistella i, amb un engany magistral, ha donat la pilota al seu company, l'aler Jae Crowder, que ha anotat el triple decisiu per al parcial de 117-109 i quan quedaven 27.4 segons per jugar-se del temps reglamentari.