NBA

Ricky Rubio perd el duel amb Steve Nash i els Timberwolves cauen a la pista dels Suns (104-95)

Els Minnesota Timberwolves han perdut aquesta matinada a la pista dels Phoenix Suns per 104 a 95, en un partit on Ricky Rubio ha acabat amb 13 punts. El base del Masnou ha jugat 31 minuts però ha estat superat, en tot moment, pel base rival, el veterà Steve Nash, que ha completat 17 assistències, per les dues que ha repartit Ricky. Als Suns, a més de Nash, hi ha brillat un altre jugador experimentat. Grant Hill, que ja té 39 anys, ha estat el millor jugador del conjunt de Phoenix, amb 20 punts. A l'US Airways Center de Phoenix, de res no han servit els 23 punts de Kevin Love, l'estrella dels Wolves, i els de Minnesota tenen, ara, uns registres de 18 victòries i 19 derrotes.

Actualitzat
El veterà Steve Nash ha imposat aquesta matinada la seva qualitat i la seva experiència sobre Ricky Rubio en el triomf dels Phoenix Suns sobre els Minnesota Timberwolves per 104 a 95. El director de joc canadenc va oferir una classe magistral fregant el triple-doble amb 13 punts, 17 assistències i fins a 8 rebots per liderar l'atac i el triomf d'uns Suns que van aprofitar el cansament acumulat dels de Minnesota, que disputaven el seu tercer partit consecutiu.

En l'esperat duel de bases, el canadenc es va dur el triomf sobre Ricky, que va millorar en l'anotació respecte a les últimes jornades, però que va descendir en el nivell d'assistències, ja que el català va anotar 13 punts, però només va donar 2 assistències, en els 31 minuts que va estar sobre la pista. Els Suns van comptar amb la direcció de Nash i els punts del veterà Grant Hill, que va assolir 15 dels seus 20 punts en la segona part, mentre que Marcin Gortat va ajudar amb 17.

A l'equip de Rick Adelman va destacar l'actuació de Kevin Love, absent en la derrota davant els Lakers per un procés gripal i que va tornar a signar un doble-doble amb 23 punts i 10 assistències, ben secundat per la bona actuació de Luke Ridnour (15 punts) i de Nikola Pekovic, que va sumar-ne 14, però que no van servir per evitar la segona derrota consecutiva dels Wolves en aquesta marató de partits fora de casa.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut