El base del Masnou es va operar a Califòrnia i perilla per a l'Eurobasket (Reuters)
Bàsquet

Ricky Rubio, operat amb èxit del turmell esquerre

La intervenció ha tingut lloc la matinada d'avui, dimarts, a Califòrnia, i podria forçar la renúncia del base del Masnou al pròxim Eurobasket

Xavi VegasActualitzat

Una temporada plena de lesions han fet que el somni de l'NBA es converteixi en un malson. Ricky Rubio, dels Timberwolves de Minnesota, ha tornat a ser operat aquest matí del turmell i ja no tornarà a jugar amb el seu equip fins la pròxima temporada. Rubio acaba una altra campanya carregat de frustració després de poder disputar només 22 dels 82 partits de la temporada. L'ex del Barça i de la Penya acredita unes mitjanes de 10,3 punts, 5,7 rebots, 8,8 assistències i 1,7 pilotes robades, que demostren que en plenitud de forma el seu rendiment és bo, però continua sense poder demostrat tot el seu potencial per les aturades.

"L'operació ha anat molt bé. Gràcies a tots pels vostres missatges de suport. Ara toca recuperar-se i sempre veure el got mig ple. Una altra pedra al camí, però segur que ho superaré i tornaré encara més fort", ha publicat el jugador del Masnou al seu compte de Twitter on just després i veient dos partits a l'hora ha publicat una fotografia amb el missatge: "No hi ha millor cosa després de la cirurgia que dos partits a la vegada. Som-hi Wolves!".

Una mala temporada malgrat l'augment de salari i l'extensió del contracte

El català, de 24 anys, es convertirà a partir de la pròxima temporada en el jugador més ben pagat de l'equip després de signar una extensió de contracte per quatre anys i 54 milions de dòlars. És la peça sobre la qual vol consolidar el futur un conjunt jove que no juga els playoffs des de 2004. Aquesta temporada els Wolves van perdre al seu jugador franquicia, Kevin Love, ara jugador de Cleveland, i a canvi van sumar als joves Andrew Wiggins, número 1 del draft, Anthony Bennett i Zach Lavine.

El maresmenc es va perdre 42 partits després de la lesió del 7 de novembre. Va tornar el 2 de febrer a Dallas, però va tornar a ser baixa en els últims partits dels Wolves, que són el pitjor equip de la Conferència Oest amb un balanç de 16-63.

L'Eurobasket perilla

Ricky no tornarà a jugar en el que queda de temporada i la seva presència en l'Eurobasket està ara més en dubte que mai. "La prioritat aquest estiu és la meva salut. No he estat bé i li dec molt a aquest equip. En quatre anys he tingut una bona temporada, una temporada de 82 partits. Els dec molt", va declarar al diari Star Tribune.
 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut