Ricky Rubio entra a cistella en el partit davant els Lakers (EFE)
Bàsquet

Ricky Rubio obté contra Los Angeles Lakers la seva millor marca anotadora a l'NBA

El base maresmenc anota 33 punts i reparteix 10 assistències per completar la seva millor actuació en el triomf dels Timberwolves sobre els Lakers (119-104)

Actualitzat

Ja fa dies que Ricky Rubio està en el seu millor nivell des que juga a l'NBA. Però, davant Los Angeles Lakers, el base del Masnou ha tingut una actuació especialment brillant. Ricky ha anotat 33 punts, el seu rècord, amb una sèrie de 4 triples anotats de 5 intentats. A més, ha repartit 10 assistències per completar un doble doble. Els Timberwolves, un equip amb talent però jove, ha agafat el rodatge necessari per competir just quan és massa tard per arribar als play-offs.

Els Cavaliers no aixequen el cap

Mentrestant, els Cleveland Cavaliers, vigents campions de l'NBA, estan passant un calvari: tercera derrota seguida, aquest cop a Chicago (99-93). A dues setmanes dels play-offs, els Cavs tanquen un mes de març indigne per a un candidat, amb només 6 triomfs en 16 partits i la pèrdua del liderat a la Conferència Est. Nikola Mirotic (28 punts) i Jimmy Butler (25) han segellat el triomf dels Bulls. Malgrat la derrota, LeBron James s'ha convertit en el setè màxim anotador de la història de l'NBA. Amb els 26 punts anotats a Chicago en totalitza 28.599 i avança un altre mite de l'NBA com és Shaquille O'Neal. "Sincerament, ara és el que menys m'importa", ha reconegut "King" James davant la fragilitat defensiva mostrada pel seu equip.

Resultats de la jornada        

Detroit Pistons - Brooklyn Nets, 90 - 89

Chicago Bulls - Cleveland Cavaliers, 99 - 93

Minnesota Timberwolves – Los Angeles Lakers, 119 - 104

Phoenix Suns - Los Angeles Clippers, 118 - 124

Portland Trail Blazers - Houston Rockets, 117 - 107

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut