NBA

Ricky Rubio lidera la victòria dels Utah Jazz contra els Celtics (95-107)

L'equip de Utah lluita per entrar en posicions de play-off a l'oest; els Grizzlies de Marc Gasol frenen la mala ratxa

Actualitzat

Victòria de prestigi dels Utah Jazz de Ricky Rubio a l'NBA a la pista del millor equip de la Conferència Est, els Boston Celtics, i amb una gran actuació personal. El base del Masnou ha anotat 22 punts, ha recollit 7 rebots i ha donat 5 assistències, i ha estat clau en el triomf dels Jazz per 95 a 107.

A més de ser el millor del seu equip, Rubio ha donat la talla en el duel de bases enfront de Kyrie Irving, l'estrella dels Celtics i possiblement el millor del món en la seva posició. Irving ha anotat 33 punts, però Rubio ha estat més decisiu. L'equip de Utah lluita per entrar en posicions de play-off a l'oest.

Els Grizzlies de Marc Gasol frenen la seva ratxa perdedora (96-94)

Tyreke Evans ha sumat 22 punts, incloent-hi la cistella que ha segellat el triomf dels Grizzlies a un minut i tres segons del final del temps reglamentari. Els de Memphis han derrotat els Atlanta Hawks per un ajustat frenant així la seva mala ratxa.

Els Grizzlies (9-20), que portaven cinc derrotes consecutives, han aconseguit el segon triomf en els últims 10 partits, se situen en el penúltim lloc de la Divisió Sud-oest i són el tercer pitjor equip de la Conferència Oest. Marc Gasol ha aportat 13 punts per a l'equip de Memphis, amb 33 minuts de joc, encistellant 3 de 9 tirs de camp, 2 de 2 en triples i 5 de 5 des de la línia de personal; també ha caçat sis rebots i lliurat cinc assistències.

Els Rockets derroten els Spurs de Pau Gasol (124-109)

La combinació del base Chris Paul i l'escorta James Harden ha tornat a ser mortífera en el joc ofensiu dels Houton Rockets que aquesta vegada han tingut com a víctima els San Antonio Spurs de Pau Gasol, als quals han vençut per 124 -109, sumant la seva dotzena victòria consecutiva. Pau Gasol no ha tingut el seu dia més inspirat i en els 18 minuts que ha estat sobre la pista ha fet 4 punts. El de Sant Boi ha anotat 2 de 6 tirs de camp, ha capturat quatre rebots inclosos tres defensius, ha donat una assistència i ha fet un tap.

ARXIVAT A:
NBA
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut