Bàsquet

Ricky Rubio fa un triple doble històric que no salva els Timberwolves de caure contra els Spurs

Els 11 punts, 13 rebots i 10 assistències del base català marquen el 79è triple doble de la temporada a l'NBA, i trenquen un rècord que estava vigent des de la 1988-89

Actualitzat

La nit de dissabte hi va haver un nou duel de catalans a l'NBA. En aquest cas, els Spurs de Pau Gasol van rebre els Timberwolves de Ricky Rubio, i el partit es va decantar a favor dels texans després d'un partit de ratxes per a tots dos partits i una pròrroga (97-90). Els de Minnesota van fer un bon partit, però també van desaprofitar un avantatge de 16 punts.

El base del Masnou, però, va ser el protagonista de la nit. Va aconseguir un triple doble, amb 11 punts, 13 rebots i 10 assistències, una estadística rutilant que fa que el seu nom entri en la història de l'NBA. Es tracta del 79è triple doble en la lliga aquest temporada, la qual cosa trenca el rècord de 78, que estaa vigent des del curs 1988-89.

Pel que fa a Pau Gasol, va tornar a sortir des de la banqueta (el cinquè partit seguit), però va tornar a completar una actuació important per al seu equip. L'ala-pivot hi va contribuir amb 17 punts, 8 rebots i 7 assistències.

El conjunt texà passa una esm rutilantillors ratxes de l'any, amb nou triomfs en els últims deu partits. I, més important encara, la victòria d'aquesta nit els ha classificat matemàticament per als "play-offs".

Els Timberwolves són el dotzè equip de la Conferència Oest.

Massa Harden per a en Marc

James Harden va tornar a ser massa per als Grizzlies, i els seus 33 punts, 11 assistències i 7 rebots van ser decisius perquè els Rockets derrotessin l'equip de Marc Gasol (123-108). El pivot català va fer un bon partit, amb 17 punts, 4 rebots i 7 assistències, però res no va poder aturar l'empenta dels texans en l'últim quart, després que l'avantatge en el tercer hagués estat de només quatre punts.

Els Rockets han aconseguit empatar a dos la sèrie de partits entre tots dos equips aquesta temporada. Tal com va la classificació, és molt probable que es trobin en els "play-offs", en el que pot ser una de les eliminatòries més electritzants de les primeres rondes.

Altres resultats

Philadelphia Sixers, 106 - Detroit Pistons, 136
Milwaukee Bucks, 101 - Toronto Raptors, 94
Miami Heat, 120 - Cleveland Cavaliers, 92
Chicago Bulls, 91 - Los Angeles Clippers, 101
Denver Nuggets, 102 - Charlotte Hornets, 112
Portland Trail Blazers, 130 - Brooklyn Nets, 116

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut