Ricky Rubio en una imatge d'arxiu
NBA

Ricky Rubio fa 9 punts amb 7 assistències en la victòria del seu equip Minnesota davant Nova Orleans (115-86)

Ricky Rubio ha aprofitat per posar en pràctica tot el seu repertori aquesta matinada. 9 punts i 7 assistències del del Masnou en la victòria dels Timberwolves davant els Hornets (115-86) que frenen una ratxa de 6 derrotes consecutives. L'ensurt de la jornada l'ha donat Michael Kidd-Gilchrist dels Bobcats. El jugador s'ha donat un fort cop al clatell, ha hagut de ser atès més de 6 minuts a la pista i se l'han emportat amb una commoció cerebral.

Actualitzat
Ricky Rubio ha aprofitat per posar en pràctica tot el seu repertori aquesta matinada. 9 punts i 7 assistències del del Masnou en la victòria dels Timberwolves davant els Hornets (115-86) que frenen una ratxa de 6 derrotes consecutives.

L'ensurt de la jornada l'ha donat Michael Kidd-Gilchrist dels Bobcats. El jugador s'ha donat un fort cop al clatell, ha hagut de ser atès més de 6 minuts a la pista i se l'han emportat amb una commoció cerebral. En aquest partit James Harden ha firmat el seu primer triple doble de la carrera en la victòria dels Rockets als Bobcats per 109 a 95.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut