NBA

Ricky Rubio es lesiona en la derrota dels Timberwolves a casa contra els Lakers (102-105)

El base del Masnou s'ha torçat el genoll esquerre fent una ajuda defensiva, gairebé al final del partit, i ha quedat estès sobre el parquet del Target Center de Minneapolis. Ricky Rubio ha hagut d'abandonar el partit en els últims instants amb l'ajuda dels seus companys, que l'han portat al vestidor en braços. Encara és aviat per fer pronòstics -estan pendents d'una ressonància magnètica- però algunes informacions apunten a un possible trencament del lligament creuat anterior del genoll. Si es confirmen, significaria una lesió de 6 mesos i l'adéu definitiu a la temporada i també als Jocs Olímpics de Londres.

Actualitzat
La jugada ha estat quan faltaven 16 segons per al final del partit. El base del Masnou es disposava a fer una ajuda defensiva a Kobe Bryant quan s'ha lesionat de manera fortuïta després de topar amb l'escorta dels Lakers. Ricky ha caigut, davant la cara de preocupació dels seus companys i del seu tècnic, Rick Adelman. El jugador dels Wolves s'ha posat la mà al genoll i de seguida les mostres de dolor s'han fet evidents. Amb l'ajuda de dos companys ha pogut abandonar el parquet i anar fins a la banqueta.

El metge de l'equip ha fet la primera exploració a peu de pista. Ricky tenia la mirada perduda del tot, aliè al que havia passat en els últims segons del partit. Quan intentava marxar cap al vestidor, un cop acabat el partit, el genoll li ha tornat a fallar i ha tornat enrere per recolzar-se a la banqueta. Ricky, finalment, ha pogut abandonar la pista amb l'ajuda del metge i del fisioterapeuta de l'equip.

Fins a aquell moment, Ricky havia fet un bon partit, amb 15 punts i 10 assistències. Els Wolves han plantat cara a l'equip de Los Angeles, tot i jugar sense la seva gran figura, Kevin Love (amb problemes a l'esquena). El protagonista destacat ha estat Kobe Bryant, que ha anotat 34 punts, el dia que ha superat la marca dels 29.000 en la seva carrera professional. Pau Gasol ha fet 12 punts. Quan faltaven 16 segons, el pivot de Sant Boi ha col·locat el tap decisiu a Derrick Williams, amb 102 a 103 per als Lakers, que ha assegurat un nou triomf per a la franquícia del Los Ángeles enmig dels intensos rumors sobre un possible traspàs de Pau Gasol a un altre equip. Bryant ha sentenciat el partit transformant els dos tirs lliures i la victòria, pels californians: 102 a 105. En l'últim segon, i a la desesperada, Luke Ridnour ha buscat el triple que hauria forçat la pròrroga.

Aquest dissabte es coneixerà l'abast de la lesió

Ricky Rubio no va parlar amb la premsa després del partit, però en el seu compte Twitter afirma que se sotmetrà a una ressonància magnètica que s'espera que reveli si té una lesió als lligaments. El seu company d'equip, Kevin Love, una mica més tard i també a través de twitter, ha expressat la preocupació que hi ha a l'equip dels Timberwolves.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut