Ricky Rubio jugarà el Partit de les Estrelles Emergents de l'All Star (Foto: EFE)
NBA

Ricky Rubio és escollit a última hora per jugar el partit de les Estrelles Emergents de l'All Star

Ricky Rubio jugarà finalment el Partit de les Estrelles Emergents de l'All Star de l'NBA a Houston. El base català dels Timberwolves ha estat seleccionat a última hora pel comissionat d'honor, Kenny Smith, juntament amb Isaiah Thomas dels Kings de Sacramento.

Actualitzat
Ricky Rubio jugarà finalment el Partit de les Estrelles Emergents de l'All Star de l'NBA. El base català dels Timberwolves ha estat seleccionat a última hora pel comissionat d'honor, Kenny Smith, juntament amb Isaiah Thomas dels Kings de Sacramento. El partit es disputarà el divendres 15 de febrer a Houston, dos dies abans del partit entre l'Est i l'Oest en què, de no haver-hi canvis d'última hora, no hi haurà cap jugador espanyol.

Ricky serà amb l'equip seleccionat per Charles Barkley. La temporada passada va ser la primera que, en lloc del tradicional partit entre els novells (rookies) i els jugadors de segon any (sophomores), es va optar per la fórmula de barrejar en dos equips seleccionats per Barkley i O'Neal. Ricky va jugar llavors amb l'equip de Shaquille, derrotat, 146-133, amb una actuació estel·lar de Kyrie Irving, que va anotar els vuit triples que va llançar. En aquella edició, celebrada a Orlando, Ricky va ser un dels grans animadors del cap de setmana de l'All Star.

Novetats al concurs d'esmaixades

L'NBA també ha donat conèixer els sis jugadors que disputaran el concurs d'esmaixades el dissabte 16 de febrer. Aquest any també es registra una novetat en el format del concurs. S'ha seleccionat tres jugadors de l'Est i tres de l'Oest. Arribaran a la final el primer de l'Est i el primer de l'Oest a la primera ronda. Jeremy Evans (Utah), guanyador l'any passat, i Gerald Green (Indiana), guanyador el 2007 quan militava en els Celtics, intentaran repetir triomf, cosa que només han aconseguit Michael Jordan (1987 i 1988), Dominique Wilkins (1985 i 1990 ), Harold Miner (1993 i 1995), Jason Richardson (2002 i 2003) i Nate Robinson (2006, 2009 i 2010).

Els sis participants en el concurs de triples estaran comandats per Stephen Curry (Golden State) i Steve Novak (Nova York), els que compten amb millors mitjanes d'encert aquesta temporada. L'edició passada del concurs de triples la va guanyar l'estrella dels Wolves, Kevin Love.
Anar al contingut