NBA

Ricky Rubio dirigeix la victòria dels Jazz contra els Clippers; els Grizzlies de Gasol no poden amb els Pelicans

Lebron James haurà d'esperar per arribar als 30.000 punts anotats en l'NBA. Aquest diumenge només n'ha aconseguit 7 en la derrota dels Cavaliers contra els Thunder i s'ha quedat a 13 del registre

Actualitzat

El base del Masnou Ricky Rubio ha tornat  a ser el director del joc dels Utah Jazz que han guanyat Los Angeles Clippers per 125-113. Rubio, amb 12 punts, ha estat decisiu en el joc dels de Utah en anotar 3 d'11 tirs de camp. El del Masnou ha estat protagonista dins de la pintura capturant sis rebots defensius, repartint sis assistències i recuperant una pilota. Els de Utah han controlat amb autoritat els rebots. N'han agafat 22 més que els californians, fet que ha estat determinant en la victòria dels Jazz.

En canvi, els Grizzlies han perdut en la seva visita a Nova Orleans. 16 punts per a Marc Gasol per a un equip de Memphis que no rutlla i segueix lluny dels llocs de play-off. Són dotzens de la Conferència Oest. I és que tot i que Marc Gasol segueix sense tenir la seva millor inspiració encistelladora, ha fet una excel·lent tasca d'equip que ha mantingut els Grizzlies en la lluita pel triomf en el partit que al final han perdut 111-104 davant els Pelicans.

Lebron James haurà d'esperar per arribar als 30.000 punts anotats en l'NBA. Aquest diumenge només n'ha aconseguit 7 en la derrota dels Cavaliers contra els Thunder i s'ha quedat a 13 del registre.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut