NBA

Ricky Rubio debuta amb els Timberwolves perdent a casa contra els Thunder (100-104)

Ricky Rubio ha jugat els seus primers 26 minuts com a jugador de l'NBA. A Minnesota, el base català ha deixat bones sensacions, amb sis punts, quatre assistències i cinc rebots, i ha estat molt ben rebut per la seva nova afició. Els Timberwolves, però, han acabat cedint davant els Thunder d'un inspirat Kevin Durant, que ha dominat amb 33 punts. A la banda dels d'Oklahoma City, l'ex del Manresa Serge Ibaka ha fet els seus sis primers punts de la temporada. Els Lakers continuen sense guanyar i han tornat a perdre, aquesta vegada a Sacramento, amb 15 punts de Pau Gasol. Rudy Fernández ha debutat amb els Nuggets amb vuit punts, i el seu equip ha vençut a la pista dels Mavericks (93-115), mentre que els Grizzlies de Marc Gasol han perdut a San Antonio (95-82).

Actualitzat
Ricky Rubio ha debutat com a jugador dels Timberwolves deixant bones sensacions en l'aspecte individual. La seva aportació, però, no ha estat suficient per evitar que els de Minnesota hagin començat la temporada amb una derrota a casa, davant els Oklahoma City Thunder (100-104). Els visitants han comptat amb un inspirat Kevin Durant, que ha fet 33 punts i s'ha aliat amb un altre anotador de garanties, Russel Westbrook, que ha aportat 28 punts.

Rubio ha sortit al camp quan restaven 3 minuts i 15 segons per acabar el primer quart i ha anat de menys a més, entrant en el joc i despertant l'admiració de la seva nova afició, que també ha vist el debut del nou entrenador de l'equip, Rick Adelman. Ricky ha aportat sis punts en 26 minuts, amb pocs errors en el tir -2 de 3, només un error en un triple, i perfecció des de la línia de personal-, i ha mantingut el seu equip en la lluita fins als darrers segons. També ha agafat cinc rebots i ha repartit quatre assistències. A la banda visitant, l'ex del Manresa Serge Ibaka, titular, ha anotat 3 de 7 en tirs de camp, ha capturat sis rebots, ha donat una assistència i ha fet un tap. Els Thunder han obtingut la segona victòria del curs, després de desfer-se dels Magic en la jornada inaugural de diumenge.

Els Lakers tornen a perdre

En un duel de la seva mateixa divisió, els Lakers s'han vist sorpresos pels Sacramento Kings i han tornat a perdre (100-91), 24 hores després de caure davant els Chicago Bulls a Los Angeles. A casa dels Kings, els 15 punts de Pau Gasol i els 29 de Kobe Bryant no han estat suficients perquè els grocs sumessin el primer triomf de la temporada. Tryreke Evans, amb 20 punts; Marcus Thornton, amb 27, i els 12 punts i 11 rebots de DeMarcus Cousins, han estat clau per a l'èxit dels locals. De moment, dos partits i dues derrotes dels Lakers, que la propera matinada, sense descans, tenen una nova oportunitat de guanyar, davant els Utah Jazz.

Debut positiu de Rudy a Denver

Rudy Fernández ha debutat amb triomf amb el seu nou equip, els Nuggets, precisament contra el conjunt que l'ha traspassat a Denver, els Dallas Mavericks. Davant els vigents campions, els Nuggets s'han exhibit i han obtingut una victòria àmplia (93-115). Rudy ha fet vuit punts en els 30 minuts de què ha disposat i, tot i no encertar gaire amb el tir, sí que ha aportat positivament en el treball d'equip, amb quatre rebots i dues assistències.

Els Grizzlies cauen a San Antonio


Tot i els 13 punts de Marc Gasol, que ha estat titular amb Memphis i ha jugat 37 minuts, els Grizzlies han començat el curs amb derrota, precisament contra l'equip que van eliminar la temporada passada als "play-offs", els San Antonio Spurs, que s'han venjat amb un triomf per 95 a 82, gràcies, en gran part, als 24 punts de l'argentí Ginóbili.


NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut