NBA

Ricky Rubio centra l'atenció dels informatius d'esports dels EUA abans del seu imminent aterratge a l'NBA

Ricky Rubio és aquest dimecres la notícia de portada dels informatius d'esports del Estats Units. L'imminent aterratge del crac del bàsquet català a l'NBA ha despertat una gran expectació. Els analistes del país veuen moltes opcions que surti triat en el "draft" amb el número 2, cosa que li facilitaria la sortida del DKV Joventut, amb qui manté un contenciós per la seva clàusula de rescissió.

Actualitzat
La principal cadena d'esports nord-americana, l'ESPN, destacava en els sumaris dels informatius la figura de Ricky Rubio de cara al "draft" de l'NBA. Assegurat gairebé al 100% el número 1 per a Blake Griffin, les especulacions se centren en els jugadors que aniran en la llista just darrere seu. Ricky Rubio semblava apuntar al número 4, escollit pels Kings de Sacramento.

"Penso que ell ha estat un gran jugador des de molt jove. Gairebé el podríem considerar un nen prodigi. Ha participat amb el seu bàsquet d'alt nivell a les Olimpíades, a l'Eurolliga. És un base genuí, amb una gran creativitat, un gran passador i és molt jove.", opina Geoff Petrie, el director de fitxatges dels Sacramento Kings.

Els Wolves també s'hi interessen

Però l'interès dels Timberwolves de Minnesota podria canviar-ho tot. Aquest equip s'està movent per aconseguir la segona elecció del "draft", ara en mans dels Grizzlies de Memphis. I sembla que Ricky és un dels jugadors que els interessa més. El lloc del "draft" en què et trien determina també la fitxa d'un jugador. Ser triat en el número 2 faria més fàcil al base del Masnou pagar la rescissió del seu contracte amb el Joventut. Tant és en quin lloc sigui triat Rubio, perquè als Estats Units tenen molt clar on és el seu futur.

"El seu joc és totalment NBA, així que crec que gaudirem veient Ricky Rubio a l'NBA durant molts anys.", assegura Jay Bilas, analista de bàsquet de l'ESPN i la CBS.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut