NBA

Ricky Rubio brilla però no pot evitar la derrota dels Timberwolves contra els Heat (101-103)

La màgia de Ricky Rubio no ha estat suficient per evitar la tercera derrota consecutiva dels Minnesota Timberwolves aquesta temporada. El base català ha firmat la seva primera gran actuació a l'NBA amb 12 punts, 12 assistències i sis rebots, unes estadístiques magnífiques per a un debutant, però no ha estat suficient per evitar la victòria dels Miami Heat al Target Center per 101 a 103 gràcies a una cistella final de Dwayne Wade. Per la seva banda, els Grizzlies han sumat la primera victòria de la temporada contra els Rockets per 113 a 93 amb un gran Marc Gasol.

Actualitzat
Primera gran nit de Ricky Rubio a l'NBA. El base del Masnou ha anotat 12 punts, ha repartit 12 assistències i ha capturat sis rebots, unes estadístiques fantàstiques per a un debutant. El públic del Target Center ha rebut dempeus i corejant el seu nom quan el català ha sortit a jugar. I el cert és que Ricky no ha decebut la seva nova afició, ha liderat els seus companys i ha ofert tot un recital, demostrant que el seu estil de joc pot casar molt bé als Estats Units. Tot i la seva entesa amb un gran Kevin Love, que ha fet 25 punts, Miami s'ha acabat imposant per 101 a 103 gràcies a la seva tripleta de monstres: 25 punts de LeBron James, 20 de Chris Bosh i 19 de Wade, que ha robat la cartera a Ricky en l'última jugada, en un desmarcatge de manual.

Per altra banda, els Grizzlies han sumat la primera victòria de la temporada contra els Rockets per 113 a 93, amb un gran Marc Gasol, amb 20 punts, vuit rebots i cinc taps, en només 26 minuts sobre la pista.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut