Richy, estarà apartat dels terrenys de joc els pròxims mesos (@laliga)
Richy, estarà apartat dels terrenys de joc els pròxims mesos (@laliga)
Futbol

Richy, el capità del Girona, estarà sis setmanes de baixa després de ser operat d'un trencament del menisc

El capità del Girona haurà d'estar un mes i mig allunyat dels terrenys de joc per recuperar-se de la seva lesió del menisc extern de la cama esquerra, de la qual ja ha estat operat, i que arrossegava des de la temporada passada

Actualitzat

El capità del Girona, Richy, s'ha sotmès a una operació quirúrgica a causa d'un trencament del menisc extern de la cama esquerra, lesió que arrossegava des de la temporada passada. El jugador haurà de fer recuperació i estarà de baixa unes sis setmanes aproximadament. 

Segons ha comunitat el Girona, el central haurà d'estar tot aquest temps que dura la recuperació allunyat dels terrenys de joc. Tot i això, Richy ha explicat que va decidir operar-se d'una forma "molt ràpida" després que dimecres a l'entrenament notés "una sensació de bloqueig". Respecte al temps de baixa, el jugador ha explicat convençut que el moment de la intervenció és bo perquè aprofitarà el període nadalenc per a recuperar-se.

És una lesió que Richy arrossega des de la temporada passada i "després de tot el desgast, el menisc ha dit prou", ha explicat.

 

Anar al contingut