Richie Porte ha pujat al podi com a guanyador de la quarta etapa de la Dauphiné (@dauphine)
Ciclisme

Richie Porte s'imposa en la contrarellotge i Thomas De Gendt manté el liderat de la Dauphiné

L'australià de l'equip BMC ha fet el millor temps al davant de Tony Martin i Alejandro Valverde i s'ha situat segon de la general a 27 segons de De Gendt

Actualitzat

L'australià Richie Porte s'ha imposat en la quarta etapa de la Dauphiné, una contrarellotge individual de 23,5 quillòmetres entre La Tour-du-Pin i Bourgoin-Jallie, mentre que el belga Thomas De Gendt ha mantingut el mallot groc de líder de la classificació general.

Porte ha fet el millor temps amb un crono de 28 minut i 7 segons, superant en 12 segons al teòric gran favorit a la victòria d'etapa, l'alemany Tony Martin. Alejandro Valverde ha fet una gran actuació i ha acabat tercer a 24 segons del guanyador, per davant d'Alberto Contador i Chris Froome.

De Gendt ha defensat amb ungles i dents el liderat i ha acabat novè a 42 segons de Porte, un resultat suficient per mantenir-se al capdavant de la general. El belga es manté líder ara amb 27 segons d'avantatge sobre Porte i 51 respecte Valverde, mentre que Contador és cinquè a 1.02 i Froome, sisè a 1.06.

Aquest dijous es disputarà la cinquena etapa, de 175,5 quilòmetres de recorregut entre La Tour-de-Salvagny i Macon. Una jornada teòricament de transició abans de les tres últimes etapes de muntanya que serviran per decidir el guanyador final d'aquesta edició de la Dauphiné.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut