Richie Porte rep atencions mèdiques després de caure (Foto: Reuters).
Richie Porte rep atencions mèdiques després de caure (Foto: Reuters).
Ciclisme

Richie Porte creu que va tenir sort després de veure la caiguda al Tour on es va fracturar la pelvis i la clavícula

El ciclista va patir una caiguda en el descens d'un port de muntanya que l'ha obligat a retirar-se. Després de veure les imatges, però, encara considera que va tenir sort.

Actualitzat

Richie Porte (BMC) ha parlat després de la caiguda que va patir diumenge durant la novena etapa del Tour, en el descens del Mont du Chat. L'australià, un dels favorits ha guanyar la cursa més important del calendari ciclista, va haver d'abandonar després de fracturar-se la clavícula i la pelvis.

Porte reconeix que "me he sentit molt millor de com em trobo ara mateix. Estic molt adolorit i ha estat una gran decepció. Penso que estava en un gran moment de forma i el meu equip també, així que és decebedor, però després de veure l'accident tinc sort d'haver-ne sortit amb les ferides que he patit".

La novena etapa va ser molt accidentada i Porte, cinquè de la classificació general, no va ser l'únic a abandonar. El segon Geraint Thomas (Sky), primer líder de la cursa i company de l'actual Chris Frome, tampoc ha pogut continuar a la cursa. Rafal Majka (Bora), tot i el dia de descans, no s'ha pogut recuperar a temps per prendre la sortida de la desena etapa dimarts.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut