Brad Oleson llança amb l'oposició de Billy Baron (EFE).

Rice i Koponen guanyen el duel de bases a Campazzo i el Barça guanya a la pista de l'UCAM Múrcia (83-99)

El FC Barcelona Lassa ha sumat la seva quarta victòria consecutiva a la Lliga Endesa a Múrcia, a la pista d'un rival que encadena cinc derrotes

Daniel AlentoActualitzat

El FC Barcelona ha fet més gran la crisi de l'UCAM Múrcia, que encadena 5 jornades seguides sense guanyar a la Lliga Endesa (83-99). Jonathan Holmes (12 punts, 6 rebots), titular en el seu segon partit com a blaugrana i el primer a la Lliga Espanyola, ha anotat les tres primeres cistelles de l'equip, la segona amb un rectificat espectacular. El nord-americà, que ha estat un dels destacats del matx, ha arrodonit els seus primers minuts de glòria amb un gran tap. El pivot Ante Tomic (16 punts, 6 rebots) ha agafat el seu relleu en l'anotació intentant obrir una escletxa en el marcador que els locals volien tancar.

En el duel de bases, l'argentí Facundo Campazzo (24 punts, 6 rebots, 3 assistències) es mostrava més inspirat que el blaugrana Tyrese Rice (23 punts), i el primer quart s'ha tancat amb un marcador de 20 a 21. En el segon quart, Petteri Koponen (23 punts) ha començat a anotar. Aprofitant que Campazzo era a la banqueta, el Barça ha marxat de 11, 28 a 39, que s'han quedat en 7 al descans, 34 a 41.

En el tercer quart, Els de Georgios Bartzokas han portat el seu marge fins els 17 punts, 34 a 51, després d'una tècnica al base argentí de l'UCAM. Vitor Faverani (21 punts) ha intentat mantenir vius els murcians, que no han aprofitat una antiesportiva xiulada a Koponen per acostar-se. Després d'un intercanvi de cistelles entre Campazzo i Rice, el tercer quart ha acabat 56 a 75.

El conjunt local ha revifat en els primers minuts de l'últim quart amb un parcial de 10 a 2. Rice ha errat tres triples consecutius. Dos triples, de Martinas Pocius (14 punts) per l'altre bàndol, ha deixat els de casa a 10 punts a 4 minuts del final. El base nord-americà del Barça ha tallat la reacció esmenant la seva mala ratxa des de la línia de tres punts, i Koponen, des de la mateixa distància, ha rematat.