Daniel Ricciardo celebrant una victòria (@F1)
Fórmula 1

Ricciardo (Red Bull) fa la cursa de la seva vida en el Gran Premi de Mònaco

Al Mundial, Hamilton continua líder del campionat amb 14 punts d'avantatge sobre Sebastian Vettel.

Francesc RosésActualitzat

Daniel Ricciardo ha aconseguit la seva primera victòria a Montecarlo després d'haver fet la cursa de la seva vida i després d'aguantar la pressió de Sebastian Vettel. Ricciardo tenia un problema de falta de potència que ha sabut controlar amb mà de ferro.

 

Les posicions dels sis primers corredors s'han mantingut, després d'una sortida en la qual no hi ha hagut incidents, i no han canviat al llarg del Gran Premi, excepte quan hi ha hagut les aturades per canviar pneumàtics.

Els problemes de Ricciardo, per la falta de potencia elèctrica, i els problemes dels pilots que tenia darrere amb els pneumàtics, han fet que els sis primers acabessin en un grup molt ajustat.

Sebastian Vettel ha acabat segon, i ha reduït en tres punts l'avantatge de Lewis Hamilton en el Mundial. El pilot de Mercedes ha acabat tercer, davant Kimi Raikkonen, Valtteri Bottas i Esteban Ocon.

Fernando Alonso, que per lògica hauria d'haver acabat setè, ha estat el protagonista del primer abandonament per un possible problema hidràulic, encara per aclarir. Carlos Sainz, desè, ha estat l'últim pilot a puntuar.

 

Al Mundial, Hamilton continua líder del campionat amb 14 punts d'avantatge sobre Sebastian Vettel. Gràcies a la seva victòria, Ricciardo ha passat al tercer lloc, a 24 punts de Vettel.

Anar al contingut