Mercat de futbol

Ribéry i Villa s'allunyen del Madrid

Ribéry i Villa s'allunyen del Madrid. Florentino va dir que no forçaria la màquina si un club no vol vendre. El Bayern de Munic ja ha dit que Ribéry no està en venda i el president del València diu que no en sap res, de l'interès del Madrid per Villa, que ahir es va revalorar una mica més amb un "hat-trick".

Actualitzat
El tres gols que David Villa va aconseguir ahir amb la selecció espanyola poden haver encarit encara més el preu del davanter asturià. Des de Madrid, algunes informacions indicaven que el València, el club propietari de Villa, ja havia arribat a un acord amb Florentino Pérez per al traspàs del jugador al Reial Madrid per 38 milions d'euros més una quantitat variable. Però el nou president de l'entitat valencianista, Manuel Llorente, ho ha negat tot.

El nou tècnic del Chelsea, Carlo Ancelotti, és un altre dels pretendents de Villa. El club londinenc estaria disposat a pagar 45 milions d'euros per obtenir els serveis del tercer màxim golejador de la Lliga espanyola aquesta temporada, amb 28 dianes. Des de Barcelona, Luis Enrique aconsellava aquesta setmana al seu paisà que si abandonava el València fos per vestir-se de blaugrana.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut