Futbol

Ribéry diu que no tem per la seva carrera després de ser imputat en un suposat cas de proxenetisme

El francès Frank Ribéry diu que no tem per la seva carrera professional després que ha estat imputat en un suposat cas de proxenetisme. En unes declaracions al diari alemany "Bild", Ribéry afirma que la pressió és molt gran però confia a recuperar la confiança de la gent que ara dubta d'ell. Com a objectiu esportiu el jugador francès es marca la Lliga de Campions i fer una bona temporada amb el Bayern de Munic, equip amb el qual va renovar recentment el seu contracte fins al 30 de juny del 2015.

Actualitzat
"No, no tinc por del futur ni de la meva carrera a la selecció francesa i al Bayern. Tampoc el dia després de la meva compareixença al tribunal de París perquè no vaig incórrer en cap falta conscientment. Estic segur que recuperaré la confiança de les persones que dubten de mi", ha reconegut.

L'internacional francès assegura en aquesta entrevista que el seu objectiu és tornar a entusiasmar l'afició sobre un terreny de joc, tot i que ha admès estar sotmès a una forta pressió que no sempre ha estat capaç de controlar.

"La meva família està amb mi. Ho haig d'agrair especialment a la meva dona i també a tot el club, que m'està donant suport de forma il·limitada. Mai ho oblidaré", ha afegit Ribéry. El francès, després d'una temporada marcada per les lesions, espera recuperar el seu millor nivell a les ordres de Louis van Gaal, que fa poc va reconèixer que encara no havia vist "al gran Ribéry".

"És veritat que vaig tenir un any complicat amb les lesions però estic treballant molt dur per recuperar-me. El meu gran objectiu és un triomf a la Champions", ha confessat, sobretot després de perdre's l'última final contra l'Inter al Bernabéu per culpa d'una lesió.


NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut