Un moment del partit entre el Reus i l'Alcorcón (Foto: @LaLiga)
Un moment del partit entre el Reus i l'Alcorcón (Foto: @LaLiga)
Futbol

Reus i Alcorcón, els dos equips menys golejadors de la Segona Divisió, firmen un empat a 0

Els dos equips menys golejadors de Segona han fet honor a la seva trajectòria aquesta temporada i no han marcat

Actualitzat

Reus i Alcorcón, els dos equips menys golejadors de Segona, amb 24 gols cadascun, han buscat tres punts vitals per les seves opcions de permanència a la categoria, sobretot pels madrilenys. Però, finalment, les coses han quedat com estaven abans de començar.  Cap gol i un punt per cadascun.

Per una vegada, Natxo González, sense lesionats, no ha tingut cap problema per fer l'onze inicial, però ni el Reus ni l'Alcorcón han estat hàbils en l'atac, el seu punt més feble, especialment el de l'Alcorcón, que és el pitjor visitant de Segona Divisió.

Algunes ocasions de Máyor, Melli o Fran Carbià,  pel Reus Deportiu, han alertat el porter Dmitrovic, però tot ha quedat en això. Intents que no han fructificat. En el segon temps, novament Máyor, David Haro, Querol i Jorge Díaz han buscat la porteria de l'Alcorcón, però sense èxit. Els últims minuts han estat de revifada de l'Alcorcón, que ha buscat superar Badía per mitjà de David Rodriguez sense aconseguir-ho.

És el quinzè empat del Reus aquesta temporada. Els vermell-i-negres, que són catorzens a la classificació, sumen 42 punts pels 37 de l'Alcorcón de Julio Velázquez, tercer per la cua i a quatre punts de la permanència.

 

Anar al contingut