Esports

Reus acull per segona vegada els Jocs Special Olympics, que se celebraran del 23 al 27 de novembre

La competició, que s'ha presentat aquest dilluns a la capital del Baix Camp, reunirà prop de 800 esportistes amb discapacitat intel·lectual i 200 entrenadors

Actualitzat

Aquest dilluns s'han presentat els Jocs Special Olympics, que se celebraran a Reus del 23 al 27 de novembre. La competició reunirà prop de 800 esportistes amb discapacitat intel·lectual i 200 entrenadors. Els jocs tindran la participació d'esportistes catalans i de la resta de l'estat, així com de deu països europeus, a més a més del Marroc i de Xangai. Aquesta serà la segona vegada que la capital del Baix Camp acull aquests Jocs, 20 anys després de la primera.

El director dels Special Olympics, Enric Blesa, ha remarcat la importància de promoure eines de desenvolupament personal i d'inclusió en la societat per a aquests esportistes. "Nosaltres el que volem és una visibilitat màxima, i la manera és a través de l'esport. Hi ha moltes maneres, però creiem que l'esport és una gran eina per fer-ho. I muntar grans esdeveniments esportius és una manera que la gent vegi les capacitats i les oportunitats que tenen aquestes persones per fer coses. És molt important que la societat s'adoni que són persones de ple dret", ha reivindicat.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut