Lliga de Campions

El Sevilla remunta contra el Liverpool i es jugarà la classificació per als vuitens de la Lliga de Campions en l'última jornada

El resum de la penúltima jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions als grups E, F, G, amb tots els gols

Actualitzat

Tres equips, Liverpool, Sevilla i Spartak de Moscou, arribaran a l'última jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions amb opcions de classificar-se per als vuitens de la competició, i sense que cap dels tres tingui el lloc garantit. El Liverpool, líder del Grup E amb 9 punts, guanyava 0-3 al descans al camp del Sevilla, segon amb 8 punts. Els de Jürgen Klopp dominaven de forma evident, i fruit de la seva superioritat amb arribat els gols de Firmino, en els minuts 2 i 30, i de Mané en el 22. Després del descans, però, tot ha canviat. L'equip andalús ha remuntat en una segona meitat boja amb els gols de Ben Yedder, en els minuts 51 i 60 (penal), i de Pizarro ja en el temps de descompte.

Sevilla i Liverpool sabien que un triomf els ficava matemàticament en els vuitens gràcies a l'empat a 1 de l'Spartak de Moscou a casa davant del Maribor. Han sumat un empat, però, que no acaba amb la incertesa. Els russos, tercers del grup amb 6 punts, han desaprofitat una gran ocasió de donar un pas endavant cara a classificar-se per les eliminatòries de la Lliga de Campions en aquest grup igualat. La primera part ha estat de clar domini dels locals, tot i que sense gols. A la segona els visitants s'han tret la por per tancar al seu rival. Tot i això, qui ha marcat ha estat l'Spartak, en el minut 81, gràcies a Ze Roberto. Ja en el temps de descompte Mesanovic (minut 92) ha fet el definitiu 1-1.

Liderat confirmat pel City en el Grup F

El Manchester City ja estava classificat per als vuitens, però encara no sabia si com a primer o segon del grup F. Finalment, passarà com a primer gràcies a la seva victòria d'aquest dimarts a casa davant del Feyenoord (1-0), el cuer amb 0 punts. Els de Pep Guardiola, amb 15 punts sumats en els 5 partits d'aquesta fase, han ampliat a 17 la sèrie de victòries consecutives aquesta temporada. L'equip holandès ha estat un rival més incòmode de l'esperat. El tècnic català ha introduït molts canvis en l'onze inicial, i només Sterling, en el minut 89, ha pogut trencar la resistència visitant.

A l'altre partit d'aquest grup, el Nàpols ha tret profit d'una segona part inspirada en atac per desfer-se del Shakhtar de Donetsk (3-0) i mantenir alguna opció d'entrar als vuitens de final de la competició. Han marcat Insigne (un golàs de bandera) en el minut 57, Zielinsky en el 80 i Mertens en el 83. El Nàpols, tercer amb 6 punts, ha de guanyar el Feyenoord en l'última jornada i esperar que el Shahktar, segon amb 9 punts però a qui supera per diferència de gols, perdi amb el City a Ucraïna.

El Besiktas serà el primer del Grup G

A falta d'una jornada, el Besiktas ha sumat davant del Porto el punt que necessitava per acabar la primera fase de la Lliga de Campions en la primera posició del Grup G (1-1). Els turcs continuen sense perdre a Europa, amb 3 victòries i 2 empats, casualment els dos últims. Tot i que els visitants estaven més necessitats de punts, l'ambició l'han posada els de casa. En una jugada d'estratègia, però, el Porto ha obert el marcador, amb un gol de Felipe en el minut 29. Anderson Talisca ha fet el gol de l'empat en el minut 41.

El Leipzig no ha tingut pietat d'un Mònaco molt fluix en defensa (1-4) i s'ha imposat gràcies a una gran primera part en què s'han anotat els cinc gols del matx. Jemerson, en pròpia porta, ha fet el 0-1 en el minut 6. Werner, en els minuts 9 i 31, ha marcat el 2 següents gols dels alemanys. Falcao, en el 43, ha reduït les diferències i finalment Keita, en el 45, ha tancat el marcador. El conjunt del principat queda últim del grup G de manera definitiva i ni tan sols jugarà la Lliga Europa. El Leipzig, empatat a punts (7) amb el Porto, encara té opcions de passar a vuitens. A l'última jornada els alemanys s'enfrontaran al Besiktas i els portuguesos al Mònaco, tots dos equips amb el destí ja decidit.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut