Remuntada històrica de Suècia a Alemanya (4-4) i victòries d'Itàlia i d'Holanda

Els de Löew dominaven per 4-0, amb doblet de Klose i gols de Mertesacker i Özil, però en només 30 minuts els suecs van empatar amb gols d'Ibrahimovic, Lustig, Elmander i Elm. Victòria d'Itàlia contra Dinamarca (3-1) i d'Holanda al camp de Romania (1-4). El Polònia-Anglaterra es va suspendre per culpa de l'aiguat que va inundar el terreny de joc de l'Estadi Nacional de Varsòvia.

Remuntada èpica de Suècia a Berlín contra Alemanya (4-4), en partit corresponent a la quarta jornada del grup C de la zona UEFA. Els de Löew dominaven per 4-0, amb doblet de Klose i gols de Mertesacker i Özil, però en només trenta minuts els suecs van empatar amb gols d'Ibrahimovic, Lustig, Elmander i Elm.

Al grup B, victòria d'Itàlia contra Dinamarca (3-1), tot i l'expulsió d'Osvaldo i, al grup D, triomf d'Holanda al camp de Romania (1-4).

El Polònia-Anglaterra corresponent al grup H es va suspendre per culpa de l'aiguat que va deixar impracticable el terreny de joc de l'Estadi Nacional de Varsòvia.

Al grup F, decebedor empat de Portugal contra Irlanda del Nord (1-1) en el partit número 100 de Cristiano Ronaldo amb els portuguesos. Helder Postiga va igualar el gol inicial de McGinn. El líder de grup és la Rússia de Capello, que va derrotar l'Azerbaidjan per 1-0.