Futbol

Reina creu que no va acabar de triomfar al Barça per no ser català

El porter del Liverpool i la selecció espanyola, Pepe Reina, ha parlat molt clar en una entrevista concedida a "Don Balón". Reina, format a la Masia, creu que al Barça "tenen més paciència amb els jugadors catalans que amb els altres. Crec que és així tant a nivell social com de mitjans informatius", ha manifestat. "L'afecte d'aquesta afició per la gent de casa, per la gent catalana, és més gran que pels de fora. Jo m'alegro que hagi estat així, que a Víctor Valdés l'hagin respectat, que li hagin donat el temps que jo no vaig poder tenir", afirma.

Actualitzat
El porter del Liverpool admet però, que potser no va estar a l'altura. "Vaig debutar en un moment de molta crispació social i l'equip no caminava en el seu millor moment. També jo vaig arribar molt jove".

Reina assegura que li hagués "encantat estar 12 o 15 temporades a Can Barça", i no descarta tornar-hi, "el futbol dóna moltes voltes. El Barça té ara un grandíssim porter, Víctor Valdés, però mai se sap... i amb això no vull que ningú interpreti que em deixo estimar".

A més de tot això, Reina ha dit que no s'ha sorprès gens del nivell que ha aconseguit Josep Guardiola com a tècnic. Va coincidir només un any i mig al vestidor amb Guardiola, però assegura que ja era evident que seria un bon tècnic, perquè "tàcticament anava un pas per endavant de la resta".
Anar al contingut