Champions

Reial Madrid i Sevilla poden obtenir aquest dimecres el pas als vuitens de final de la Champions

Els blancs jugaran a porta tancada contra el Legia de Varsòvia, el pitjor equip de la competició. El Sevilla, pròxim rival del Barça a la Lliga, rep un Dinamo de Zagreb que tampoc no ha sumat cap punt

Actualitzat

El Reial Madrid i el Sevilla poden tenir aquest vespre la classificació per als vuitens de final de la Lliga de Campions enfrontant-se, a més a més, amb dos dels tres pitjors equips de la competició fins ara.

Els blancs visiten el Legia de Varsòvia, que no ha sumat cap punt i té un balanç d'un sol gol a favor per 13 en contra. La diferència entre els dos equips és sideral, com ja es va veure al Santiago Bernabéu (5-1), i el fet que es jugui sense públic per sanció del club polonès no permetrà al Legia jugar amb la seva única arma: la capacitat d'intimidació. El Madrid es segon del grup amb els mateixos punts que el Borussia Dortmund (7), que rep l'Sporting de Portugal (3).

El de Varsòvia serà un partit especial per a Cristiano Ronaldo, que lluirà el braçalet de capità per les absències de Ramos, Pepe i Marcelo: al de Madeira li falten només dos gols per convertir-se en el primer jugador de la història que n'anota 100 en competicions europees.

El Barça, pendent del Sevilla

També el Sevilla pot obtenir el pas als vuitens de final de la Champions amb dues jornades d'antelació. L'equip andalús, pròxim rival del Barça a la Lliga, rep un contrincant teòricament assequible. El Dinamo de Zagreb ja va perdre (0-1) contra els de Sampaoli jugant com a local i viatja a Sevilla sense haver sumat ni un sol punt a la competició, amb un balanç de gols gairebé tan negatiu que el del Legia (0 a favor i 8 en contra).

El tècnic argentí ha hagut de descartar per lesió Samir Nasri, l'autor de l'únic gol a Zagreb, que també és dubte contra el Barça. Al marge de guanyar, els sevillistes han d'esperar que la Juventus superi l'Olympique de Lió per assegurar-se els vuitens de final al cap d'aquesta quarta jornada.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut